Priser

Samtliga priser anges i SEK, inklusive moms. Priset som anges i webbshoppen vid inköpstillfället är det pris som gäller.

Orderbekräftelse
En automatisk orderbekräftelse skickas till den e-postadresss som uppgetts vid beställningen.

Leveranstid/leveranssätt
Leverans från oss sker normalt 2-3 dagar efter beställning, om inte annan leveranstid anges vid produkten. Samtliga varor levereras vid ett och samma tillfälle. Om en vara avviker mot den utlovade leveranstiden så kontaktar vi er för ett godkännande av delleverans. I detta fall står vi självklart för den extra fraktkostnaden.
Din beställning levereras av posten med brev eller paket beroende på storlek och vikt. Av säkerhetsskäl levererar vi i dagsläget enbart till den adress du anger som hemadress/folkbokföringsadress.

Fraktkostnad
Normal fraktkostnad inom Sverige är 50 kr, men vi har fraktfritt.

Betalningsalternativ
Samtliga betalningsalterntiv erbjuder vi samarbete med PAYER, vilka garanterar säkra betalningar med SSL, 3-D Secure och allt annat säkerhetstänkande så med PAYER har du full trygghet som konsument. Vid kort- och direktbetalning hittar du köpet under namnet PAYER på ditt kontoutdrag från din bank/kortutgivare.

  • Kortbetalning (bank-/konto-/kreditkort)
    Du kan betala med VISA eller MasterCard. Du lämnar ditt namn, kortnummer och ditt personnummer (vid köp över 3000 kr). Inga uppgifter lagras! Om du beställer från annat land än Sverige är kortbetalning det enda betalningsalternativet.
  • Direktbetalning/e-betalning.
    Det absolut säkraste och enklaste sättet för dig som har Nordea, Swedbank eller Handelsbanken. Du slussas direkt till din Internetbank varefter du loggar in som vid vanliga bankärenden och det belopp du ska betala ligger färdigifyllt. Bara att klicka och säga OK till köpet. Samtidigt går det en automatisk bekräftelse tillbaka till oss, om betalningen var OK, och därefter levereras varorna.
  • Faktura
    Vid betalning mot faktura sker det en kreditupplysning på personnummer. Samtidigt görs en jämförelse för att kolla att leveransadress och folkbokföringsadress är samma. Vid fakturabetalning gäller: Betalningsvillkor 14 dagar- Avgift 39kr- Maxbelopp 6000 kr- Åldersgräns 18 år. Vid försenad betalning gäller PAYERS kontovillkor. Fakturan följer med i paketet och du betalar enkelt till BankGiro eller PlusGiro.

Ej uthämtat paket
Vi förbehåller oss rätten att debitera 300 kr för ej uthämtade paket/varor för att täcka frakt- och hanteringskostnader. Betalning ska ske inom 14 dagar från fakturadatum.

Reklamation
Om en vara är trasig så kontakta oss senast 14 dagar efter leverans. Vi kontrollerar samtliga varor före leverans. En detaljerad beskrivning skall skickas till oss. Glöm inte att lämna ditt namn, telefonnummer samt ordernummer.

Öppet köp
Vi tillämpar 14 dagars öppet köp, förutsatt att varan är oanvänd. Varan skall skickas tillbaka, väl förpackad i orginalförpackningen, alla etiketter skall sitta kvar, tillsammans med kopia på följesedel, kvitto och anmärkning om öppet köp. Glöm inte att meddela om du vill ha pengar eller ett tillgodokvitto. Ange också om du vill ha ett utbetalningskort eller pengarna insatta på ditt konto.
Vid öppet köp eller byte av vara bekostas samtliga fraktkostnader av kunden. Vi löser inte ut paket som returnerats mot postförskott eller efterkrav.
Vi tillämpar inte öppet köp på REA-varor, här gäller enbart bytesrätt.
Returadressen är:
Ulrich Dorwarth
Holbergsgatan 90
168 45 Bromma

Kontaktinformation
Information om hur du kontaktar oss och kontaktformulär hittar du under kontakta oss.